4145 dank voor Wellness met een hart

4145 dank voor Wellness met een hart

We herinneren ons nog allemaal het mooie initiatief van de opleidingen Schoonheidsspecialist en Kapper om geld in te zamelen voor de vzw Zorgmassage. In de week van 13 maart kon je zowel in Dendermonde als in Lokeren terecht voor een beauty- of wellness-sessie naar keuze.

Aangezien onze trouwe en gulle cursisten er telkens weer voor zorgen dat dergelijke initiatieven uitmonden in een groot succes, houden we er altijd aan om iedereen uitgebreid te informeren over de opbrengst van onze acties.

Het is dan ook met fierheid dat we kunnen meedelen dat CVO Focus het bedrag van 4.145,00 euro aan de vzw Zorgmassage heeft kunnen overmaken. In samenwerking met het Universitair Ziekenhuis van Brussel zal de vzw het bedrag besteden om onder andere verder onderzoek te doen naar de effecten van zorgmassage bij kinderen en tieners.

Vooral de vakleerkrachten van Schoonheidsspecialist en Kapper zijn heel trots op dit mooie resultaat dat hun cursisten konden realiseren. Ze besteedden niet alleen veel aandacht aan het inrichten van de werkruimte, maar ook de omgang met klanten en de uitvoering van de gewenste behandeling moest net zoals in een echt beautysalon volledig in orde zijn. En dat is met vlag en wimpel gelukt.

Tijdens deze wellness-week hebben we dagelijks heel veel mensen zien glunderen.  Ook al hebben we in het voorjaar veel maartse buien en aprilse grillen gekend, toch heeft deze actie voor wat extra warmte in ons centrum gezorgd.

Samen met vzw Zorgmassage geven we graag een dikke pluim aan alle leerkrachten en cursisten van Schoonheidsspecialist en Kapper.

Bezig met zoeken...