26-06-2024 – Feestelijke proclamatie in het Daknamstadion Lokeren

26-06-2024 – Feestelijke proclamatie in het Daknamstadion Lokeren

Samen vieren we feest, iedereen is welkom!


Dit jaar bestaat CVO Focus 75 jaar in Lokeren. Jawel, het volwassenenonderwijs in Lokeren is gestart in 1949! Om dit te vieren nodigen we jullie van harte uit voor onze extra feestelijke proclamatie. Dit jaar brengen we alle cursisten van alle campussen samen voor een onvergetelijk feest dat je echt niet wilt missen. Ook je partner mag komen mee genieten!

Waar en wanneer?


 • Waar?
  In het Daknamstadion, Daknamstraat 91, Lokeren
  (Opgelet, dit is niet op onze campus in Lokeren)
 • Wanneer?
  Op woensdag 26 juni 2024 doorlopend van 13.00 tot 21.00 uur

Wat kan je verwachten?


 • Proficiat dat je bent geslaagd!
  Je kan je welverdiende certificaten en deelcertificaten doorlopend afhalen aan onze standen tot 20.00 uur, met onze felicitaties erbij.  
 • Eten en drinken
  Kom genieten van een drankje en hapje aan onze diverse eet- en drinkgelegenheden, voor elk wat wils.
 • Randanimatie en muziek
  Met onze vrolijke randanimatie voor jong en oud zal je je geen moment vervelen.
 • Kinderactiviteiten
  Speciaal voor de kleintjes organiseren we leuke activiteiten en entertainment zodat ook zij een geweldige tijd hebben.
 • Opnieuw inschrijven
  Kies je – samen met je klasgenoten – voor een nieuwe cursus volgend schooljaar? Inschrijven kan je ook tijdens onze proclamatie. Uiteraard mag je ook je vrienden en familie overtuigen om aan te sluiten.  

Kortom, onze feestelijke proclamatie staat helemaal in het teken van jullie prestaties en doorzettingsvermogen. We hebben veel surprises voor jullie in petto, dus zorg dat je erbij bent en laat je verrassen!

We kijken ernaar uit om samen met jullie deze bijzondere verjaardag te vieren. Tot dan!

Plechtige diploma-uitreiking voor cursisten van het tweedekansonderwijs (TKO) – om 18.30 uur


Yes, you made it! Je hebt je diploma secundair onderwijs behaald! CVO Focus wil deze grote mijlpaal samen met jou en je familie/vrienden vieren. Want jij verdient het om gevierd te worden! Het wordt een feestelijke gelegenheid met een hapje en drankje, speciaal voor jou! Deze uitreiking en huldiging gebeurt met een persoonlijke uitnodiging die je als geslaagde cursist nog zal ontvangen. Je mag max. 2 mensen meebrengen om dit speciale moment te delen.

Oproep – Kom met de fiets, te voet of het openbaar vervoer


We verwachten een massa enthousiaste cursisten die willen meevieren. Om een totaal verkeersinfarct en grote parkeerproblemen te vermijden, vragen we uitdrukkelijk om niet met de auto te komen maar te kiezen voor het openbaar vervoer of de fiets. Het stadion is op een wandelafstand van 15 minuutjes vanaf het station van Lokeren. Parkeren kan ook op de grote parkingen van Aldi of het treinstation.
En wat dacht je van samen te gaan carpoolen?

Aangepaste openingsuren van onze balies tijdens de feestweek (tot 4 juli)


Onze teams zijn deze feestelijke proclamatie volop aan het voorbereiden. Om alles tijdig en heel goed voor te bereiden, hebben we de openingsuren van onze balies op alle campussen aangepast vanaf maandag 24 juni.


Bezig met zoeken...