11-03-2020 – Alle buitenschoolse activiteiten in CVO Focus worden geschrapt tot aan de paasvakantie. De lessen in de eigen leslokalen blijven doorgaan.

11-03-2020 – Alle buitenschoolse activiteiten in CVO Focus worden geschrapt tot aan de paasvakantie. De lessen in de eigen leslokalen blijven doorgaan.

Naar aanleiding van het Coronavirus en in opvolging van de richtlijnen van onze scholengroep hebben we bijkomende preventieve maatregelen in CVO Focus ingevoerd – met onmiddellijke ingang en voorlopig tot aan de paasvakantie.

Alle lessen in de schoolgebouwen van Lokeren, Dendermonde, Hamme, Wetteren, Beveren, Sint-Gillis-Waas, Temse en Sint-Niklaas blijven doorgaan zoals gepland, uitgezonderd in de dienstencentra van Kalken, Grembergen en Sint-Gillis-Dendermonde waar de lessen worden verschoven naar Lokeren of Dendermonde.

We laten het normale lesverloop in de klaslokalen doorgaan maar buitenschoolse uitstappen naar bv. vakbeurzen, theatervoorstellingen, musea, bioscoopbezoeken,… zullen worden geschrapt – voorlopig al tot aan de paasvakantie. Uitstappen in buitenruimtes kunnen doorgaan in zoverre de verplaatsing niet met het openbaar vervoer gebeurt, bv. gaan fotograferen in het stadspark mag blijven gebeuren.

Als je een vraag zou hebben over een geplande activiteit of uitstap, zal je leerkracht het eerste aanspreekpunt blijven. Zij informeren elke klasgroep (dikwijls per mail), ze volgen op de voet de richtlijnen van het centrum, onze scholengroep en de overheid.

We blijven jullie op de hoogte houden via speciale ELO-berichten en onze website.

Bezig met zoeken...